Tarieven

Kennismakingsgesprek: Gratis en vrijblijvend. Dit is een gesprek van ongeveer een kwartiertje en is bedoeld voor een korte kennismaking. Omdat ik het voor beide partijen fijn vindt om een eerste indruk te hebben. Hier zal ik geen voedingsadviezen geven.

Intake, vervolg en evaluatieconsult: €65,-

Tijdens het intakegesprek nemen we samen het voedingsdagboek door, zal ik veel vragen stellen over het voedingspatroon en de leefgewoonten. Na het gesprek maak ik een verslag met een voedings- en leefstijladvies.

Vervolgens hebben we één of meerdere vervolgconsulten waarin we de kritisch zullen kijken hoe het gaat. Gaat alles volgens verwachting? Waar loop je tegenaan? En hoe kunnen we het plan aanpassen.

Gaat alles goed en zijn de doelen bereikt of bijna bereikt dan is er ter afsluiting een evaluatieconsult. Dit laatste afsluitende gesprek is erg belangrijk voor het uiteindelijke resultaat, om de leefstijl echt blijvend veranderd te krijgen.

Gastlessen voor basisscholen, kinderdagverblijven, BSO’s: € 75,- (incl eventueel Oke vignet van de stichting Kind en Voeding)

Vraag om advies!

Ik ben altijd bereid om je vragen te beantwoorden.

+31 6 23380212