Over Jolijf

Hoe wij kunnen samenwerken

Wat doet Jolijf?

Jolijf staat voor ‘lekker in je vel’! Met mijn kennis van voeding en lifestyle maken we samen een plan dat volledig op jou afgestemd word, zodat je volop van je leven kunt gaan genieten! Bij mij geen verboden voeding of verplichte fruitmomenten, alleen voeding die bij jou past. Zit je vast in een patroon van fast food, hard werken en weinig genieten? Dan is het de hoogste tijd om bij mij langs te komen. Samen kijken we naar je patronen en stellen we een plan op zodat je weer volop van het leven kan gaan genieten. Krijg je er al zin in? Pak de telefoon en bel gewoon!

Werkwijze

Van tevoren vraag ik je een voedingsdagboek van 3 relevante dagen zo uitgebreid mogelijk bij te houden. Hierover krijg je een lijst die je zo in kan vullen per post of per mail.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we je hulpvraag en eventuele gezondheidsproblemen, en nemen we het ingevulde voedingsdagboek door. Dit gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Op basis van dit gesprek zal ik een uitgebalanceerd en persoonlijk voedingsadvies maken.

Tijdens het tweede gesprek zullen we dit persoonlijke voedingsadvies gaan bespreken en samen een stappenplan opstellen.

Tijdens de vervolgconsulten zullen we evalueren en het plan waar nodig bijstellen. Hoeveel consulten er nodig zijn hangt helemaal af van de hulpvraag en klachten.

Kennismakingsgesprek

Ik vind een goede klik erg belangrijk. Daarom nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal ik vertellen over mijn werkwijze.

Gastlessen

Voor stichting ‘Kind en voeding’ geef ik gastlessen op basisscholen en kinderdagverblijven over gezonde voeding. Met als doel om kinderen in de basisschoolleeftijd op een leuke speelse manier vertrouwd te maken met gezonde voeding. Tijdens de lessen laat ik de kinderen proeven, ruiken en voelen. En doen we een interactief spel over voeding met de kinderen.

Vraag om advies!

Ik ben altijd bereid om je vragen te beantwoorden.

+31 6 23380212